Glutenfri Gla' nyhet

Vi i Møllerens gleder oss stort over å kunne presentere fem nye glutenfrie, halvstekte produkter

Vi har de siste årene mottatt god respons på våre glutenfrie mel- og bakemikser og ble av Norsk Cøliakiforening kåret til Årets Glutenfrie Produsent 2019. Nå utvider vi sortimentet med sunne, halvstekte brødprodukter – Møllerens Ferdigbakt. Serien består av Grovbrød med frø, Havrebrød, Grove Briks, Frøbriks og Lyse Baguetter. Slik at du alltid har smakfullt ferskt brød tilgjengelig.

Møllerens Ferdigbakt produkter har et lavt salt- og sukkerinnhold, og de grove produktene har et høyt innhold av fiber. Vi benytter nøkkelhull og grovhetsskala på de produkter hvor det er aktuelt, slik at du som forbruker lett kan velge det produktet som passer for deg.

Samtlige produkter er selvsagt norskprodusert.

Møllerens Ferdigbakt Grovbrød med frø er et grovt brød med deilig smak av havre, linfrø og solsikkekjerner. Et smakfullt brød som passer like godt i matpakka som til helge frokosten. Brødet er 63% grovt og nøkkelhullsmerket.

Møllerens Ferdigbakt Havrebrød er et halvgrovt brød uten frø og kjerner, men har en deilig smak av havre. Et perfekt hverdagsbrød for både liten og stor. Brødet er 39% grovt og nøkkelhullsmerket.

Møllerens Ferdigbakt Frøbriks har en deilig smak av havre, chiafrø og solsikkekjerner. Smakfulle briks som passer perfekt til frokost eller i matpakken. Posen inneholder tre halvgrove briks som er 39% grove og nøkkelhullsmerket.

Møllerens Ferdigbakt Grove Briks er uten frø og kjerner, men har en deilig smak av havre. Et perfekt hverdagsprodukt for liten og stor. Tre halvgrove briks som er 39% grove og nøkkelhullsmerket.

Møllerens Ferdigbakt Lyse Baguetter har en smakfull sprø skorpe og luftig kjerne. Passer perfekt som tilbehør til middagen, eller til å nytes med deilig pålegg på. Produktet inneholder tre baguetter.

 

Du finner dem i Fri-For hyllen hos Kiwi, Rema, Extra, Spar, Meny, Joker, Bunnpris, Obs, Coop Prix, Coop Mega og Coop Marked.

        

Har du innspill, ros eller ris etter å ha smakt produktene så vil vi gjerne høre fra deg på forbrukerkontakt@norgesmollene.no. Vi har allerede justert produksjonen etter en slik tilbakemelding. Resultat – enda luftigere og bedre produkter!