Møllerens visjon er at
vi skal skape Minnerike matopplevelser

Våre kjerneverdier er viktige for vårt produktspekter.
Disse verdiene er at vi skal levere i henhold til:
Stolt, Fremtidsrettet, Lagspiller, Kvalitet.

 

Vi ønsker å være en støttespiller for deg slik at du sikrer kvalitet til dine kunder. Du skal være sikker på å få gode innspill og ideer, at du er garantert stabil kvalitet, og at våre konsulenter til en hver tid vil være behjelpelig om du skulle trenge vår assistanse.

 

100 % Norsk – Møllerens Mirakelmel

                                      

100 % norsk mel basert på vårhveten Mirakel (navnet på kornsorten). Kortreist og lokalt – dyrket på åkre i østlandsområdet. Mirakel er klimasmart og sunnere da vi tar i bruk en større del av kornet når vi maler melet. Det betyr mindre kli og at mer av det gode i kornet beholdes. Melet har god bakeevne og mer smak.

Last ned brosjyre

Møllerens glutenfritt til bakeri

En serie spesialtilpasset mel, havregryn og melblandinger fra Møllerens, egnet for glutenfri bakst. I november 2019 ble Møllerens kåret til årets BESTE PRODUSENT AV GLUTENFRI MAT. Se vår NYE og OPPDATERTE brosjyre.

Last ned brosjyre

Møllerens Surdeig

Møllerens har et bredt utvalg surdeig både i tørr og flytende form og med ulike syregrad. Surdeigene er 100 % naturlige, de inneholder ingen tilsetnings- eller andre fyllstoffer. De er enkle å bruke og ikke minst er de kostnadseffektive i bruk.

Last ned brosjyre

Inspirasjon Sommer & Grill

Bak et utvalg fristende sommerprodukter, vi har råvarene og inspirasjonen som skal til.

Last ned inspirasjon

 

Havreinspirasjon fra Møllerens

Møllerens Havremølle i Skien tilbyr et stort utvalg av havreprodukter med unik smak og høy kvalitet!

Solid kompetanse om korn kombinert med norske, sunne og naturlige råvarer er det beste utgangspunkt for mange spennende og velsmakende brød- og bakervarer.

Last ned brosjyre

 

Tipo 0 – perfekt til mer enn pizza

Møllerens Tipo 0 er et spesialmel laget av nøye utvalgte kornsorter, ekstra finmalt etter italienske kriterier. Melet er godt egnet til finere bakverk som focaccia eller rustikke, luftige brød – i tillegg til pizzabunn.

Last ned brosjyre