God førjulstid
Julebakst er en tradisjon og krever de beste ingredienser.
Les mer
Slik lykkes du med grov bakst
Baker- og konditormester Arild Mellemsæther tryller frem saftige grovbrød med knasende sprø skorpe og en rund, god smak. Her er hans tips for å lykkes med grov bakst.
Les mer
Mer grovbrød til folket
– Vi må få det viktige fullkornet inn i hverdagskosten og spise grovere for å bedre folkehelsen, sier Norgesmøllenes ernæringsrådgiver. Nå utfordrer hun bakere til å gi mer grovbrød til folket.
Les mer
Ny vri på kanelbollen
Snurr, knyt eller flett. Vil du lage din egen signatur på kanelbollen? Vi gir deg tre tips til en ny vri.
Les mer
Saftigere boller med ny bollemiks
Norgesmøllene vil bidra til at bakere kan ta hvetebaksten til et helt nytt nivå. Nå har vi, med bakerikonsulent Andreas Holme i spissen, utviklet en premium bollemiks som gir ekstra saftige og uimotståelige boller.
Les mer
Brownies - en smakfull klassiker
Prøv Møllerens browniemiks for baking av seig, saftig og fudgy brownies. Kakemiksen har fyldig og god sjokoladesmak og er basert på en Møllerens klassiker. Miksen er enkel å bruke, tilsett kun smør og vann. Bak klassiske brownies med et lett melisdryss, eller bruk kreativiteten og tilsett salte peanøtter eller karamellbiter, topp med sprø og seig cookiedeig, frisk appelsinsaft eller søte bringebær.
Les mer
Tipo 00 - til pizza og håndverksbakst
Nå får du Møllerens Tipo 00, som er et ekstra finmalt mel, nærmest som pudder. Melet består av kraftige hvetesorter med et høyt innhold av proteiner på 12 %.
Les mer
HAVREBASE - nå NY og forbedret
Det er mye godt å si om havren. Havren trives godt i norsk jord, inneholder få kalorier, mye fiber og holder deg mett lenge. Samtidig er den mild og god på smak. Prøv vår havrebase, den inneholder alt det gode fra havren og er velegnet for å bake saftig og god bakst. Havre er godt og gjør deg godt!
Les mer
La solen skinne i brødet
I forbindelse med Covid har D-vitamin fått ekstra fokus i media. Og forbruker er enda mer enn noen gang opptatt av å holde seg sunne og friske og ta vare på immunforsvaret*. Med D-vitamin konsentrat fra Møllerens har du en unik mulighet til å tilby brød med D-vitamin til dine kunder, og bidra til å dekke dagsbehovet for D-vitamin. Skap merverdi med D-vitamin fra Møllerens!
Les mer
Baser fra Møllerens
Møllerens baser er det beste utgangspunkt for saftige brød, men også spennende småbakst.
Les mer
Hamburgerbrød bakt med Møllerens melbaser
Visste du at flere av Møllerens baser egner seg meget godt for baking av myke luftige hamburgerbrød?
La deg inspirere av våre reseptforslag.
Les mer
Lett bakst for lysere dager
Brioche er et luftig fransk bakverk som smaker veldig godt og som egner seg både til søt og salt bakst, med eller uten fyll og smakstilsetninger.
Les mer
Mirakelmel og Mirakel melblanding
Mirakelmel og Norsk Mirakel melblanding gir deg mulighet til å bake 100 % norske brød, kaker og småvarer.
Les mer
Glutenfritt fra Møllerens
En serie spesialtilpasset mel, havregryn og melblandinger egnet for glutenfri bakst
Les mer