Kakebunn med Mirakelmel

Mirakelmel har god bakeevne, litt mer struktur og fiber enn tradisjonelt kake- og hvetemel, samt egner seg meget godt til kakebunn.

Har du lyst til å prøve Mirakelmel, ta kontakt med oss og vi hjelper deg gjerne!

Mirakelmel er 100 % norsk mel basert på vårhveten Mirakel (navnet på kornsorten). Kornet er kortreist og lokalt – dyrket på åkre på østlandsområdet. Melet er klimasmart og sunnere da vi tar i bruk en større del av kornet når vi maler det til mel. Det betyr mindre avfall som kli og mer av det gode i kornet beholdes. Melet har god bakeevne og mer smak.

 

      

 

 

Produkter bakt med Mirakelmel kvalifiserer til få Nyt Norge merket. Vi rådgir deg gjerne med NYT NORGE godkjenning.

Prøv vår oppskrift med Mirakelmel

Kornguiden

Møllerens representerer over 150 år med samlet kunnskap om korn. Helt siden 1866 har vi gjennom generasjoner jobbet med kornbaserte produkter. Vi er fagfolk som kan korn. I vår Møllerens kornguide ønsker vi å dele vår kunnskap med deg.

 

Se vår guide