Mirakelmel, et 100 % norsk mel fra vårhveten Mirakel

Gode produkter begynner med de beste råvarene. Møllerens Mirakelmel kommer fra kornåkre i det sentrale østlandsområdet. Disse områdene er kjent for sitt stabile klima og gode vekstvilkår. I tillegg har vårhveten Mirakel vist seg å være et korn med flotte egenskaper for allslags bakst.

Møllerens Mirakelmel er kortreist og klimasmart

Korn er noe av det mest miljøvennlige vi kan spise, da det som råvare setter lite fotavtrykk på miljøet. I tillegg til at Mirakel er kortreist, har vi i Møllerens valgt å bruke mer av kornet når vi maler Mirakel til mel. Det gjør at melet blir mer bærekraftig og at man får med mer av det gode i kornet som fiber, vitaminer og mineraler. Melet har fortsatt de gode bakeegenskapene og kan brukes i all slags bakst. Kan det bli bedre?

Produkter bakt med Mirakelmel kvalifiserer til å få Nyt Norge merket. Vi rådgir deg gjerne med Nyt Norge godkjenning.

Kornguiden

Møllerens representerer over 150 år med samlet kunnskap om korn. Helt siden 1866 har vi gjennom generasjoner jobbet med kornbaserte produkter. Vi er fagfolk som kan korn. I vår Møllerens kornguide ønsker vi å dele vår kunnskap med deg.

 

Se vår guide