Surdeig fra Møllerens

Visste du at Møllerens har et bredt utvalg surdeig både i tørr og flytende form og med ulik syregrad.

Alle Møllerens varianter er inaktive, men aktiveres kontrollert i deigen så snart man tilsetter en liten mengde gjær og vann. Surdeigene er 100 % naturlige, de inneholder ingen tilsetnings- eller andre fyllstoffer. Møllerens surdeiger er konsentrerte, dvs. det er ingen transport av vann eller luft, altså miljøvennlig og effektivt. Surdeigene kan oppbevares i romtemperatur, det gir et jevnt og godt resultat på baksten både sommer som vinter. De er enkle å bruke, de doseres rett i deigen og ikke minst er de kostnadseffektive i bruk.

Har du spørsmål om valg av riktig type surdeig, surhetsgrad, tørr eller flytende, riktig dosering eller gode råd for å oppnå det ønskede sluttresultat, ta kontakt med din Møllerens fagkonsulent så hjelper vi deg gjerne. Les også mer i vår helt nye surdeigsbrosjyre som du finner HER.

Kornguiden

Møllerens representerer over 150 år med samlet kunnskap om korn. Helt siden 1866 har vi gjennom generasjoner jobbet med kornbaserte produkter. Vi er fagfolk som kan korn. I vår Møllerens kornguide ønsker vi å dele vår kunnskap med deg.

 

Se vår guide