Møllerens Tipo 0

- perfekt til pizza og finere bakverk

Møllerens Tipo 0 er et spesialmel laget av nøye utvalgte kornsorter, ekstra finmalt etter italienske kriterier. Dette gir en smidig deig, som er lett å forme. Tradisjonelt sett er Møllerens Tipo 0 mel brukt til å lage pizzabunner, focaccia og ciabatta, men det kan med hell også brukes til finere bakverk. Tipo 0 passer også godt til lange liggetider og gjerne sammen med Møllerens surdeig eller Håndverksbakst grov, dette gir bakverk med stor poring og sprø skorpe. Ta kontakt med oss hvis du ønsker tips og resepter med Tipo 0

Kornguiden

Møllerens representerer over 150 år med samlet kunnskap om korn. Helt siden 1866 har vi gjennom generasjoner jobbet med kornbaserte produkter. Vi er fagfolk som kan korn. I vår Møllerens kornguide ønsker vi å dele vår kunnskap med deg.

 

Se vår guide