Baguetter

Opus Volumkontroll er en konsentrert volumgiver i pulverform. Dette bakehjelpemiddelet
gir mulighet til å regulere ønsket volum i bakevarer. Bakehjelpemiddelet er godt egnet for baguetter.

Lenke kopiert!

Ingredienser

1000 g Vann
2000 g Bakemel
2000 g Polish
50 g Gjær (fersk)
35 g Fint raffinert salt
20 g Opus Volumkontroll
20 g Opus Polar

Arbeidsbeskrivelse

Eltetid 4+6 min.
Hviletid 45 min.
Deigtemperatur 24 °C
Oppslag Som baguetter
Rasketid 45 min.
Skyvetemperatur 250 °C
Steketemperatur 225 °C
Steketid 14 - 20 min.
Dekor etter ønske
Bruttovekt per enhet 350 - 450 gram

Tips

Resept polish: 
Vann 1000 g
Bakemel 1000 g
Gjær (fersk) 5 g

Produkter du kan benytte til denne oppskriften

Innhold

hvetemel, vann, gjær, salt, emulgator (E472e(raps)), dekstrose, rapsolje, fullherdet raps- og kokosolje, antiklumpemiddel (E170), melbehandlingsmiddel (E300).  

Energi Kj/Kcal 1035/245
Fett 1,3
Mettede fettsyrer 0,4
Enumetteded fettsyrer 0,2
Flerumetteded fettsyrer 0,6
Karbohydrater 47,8
Sukkerarter 0,3
Kostfiber 3,6
Protein 8,6
Salt 0,76

Baseskalaen

Det kan være vanskelig å bedømme hvor grovt et brød er ut fra utseende. Fastslå grovheten på brødet ved bruk av baseskalen og finn inspirasjon til oppskrifter.

 

Se vår baseskala