Baguetter
Opus Volumkontroll er en konsentrert volumgiver i pulverform. Dette bakehjelpemiddelet
gir mulighet til å regulere ønsket volum i bakevarer. Bakehjelpemiddelet er godt egnet for baguetter.
Lenke kopiert!
Ingredienser
1000 g | Vann |
2000 g | Bakemel |
2000 g | Polish |
50 g | Gjær (fersk) |
35 g | Fint raffinert salt |
20 g | Opus Volumkontroll |
20 g | Opus Polar |
Tips
Resept polish:
Vann 1000 g
Bakemel 1000 g
Gjær (fersk) 5 g
Produkter du kan benytte til denne oppskriften
Innhold
hvetemel, vann, gjær, salt, emulgator (E472e(raps)), dekstrose, rapsolje, fullherdet raps- og kokosolje, antiklumpemiddel (E170), melbehandlingsmiddel (E300).
Energi Kj/Kcal | 1035/245 |
Fett | 1,3 |
Mettede fettsyrer | 0,4 |
Enumetteded fettsyrer | 0,2 |
Flerumetteded fettsyrer | 0,6 |
Karbohydrater | 47,8 |
Sukkerarter | 0,3 |
Kostfiber | 3,6 |
Protein | 8,6 |
Salt | 0,76 |
Bli inspirert av flere oppskrifter
Baseskalaen
Det kan være vanskelig å bedømme hvor grovt et brød er ut fra utseende. Fastslå grovheten på brødet ved bruk av baseskalen og finn inspirasjon til oppskrifter.