Berlinerkranser
Berlinerkranser er en søt juleklassiker, dyppet i perlesukker. For mange er berlinerkranser blandt de tradisjonelle 7 slag som lages til jul.
Lenke kopiert!
Ingredienser
3000 g | Hvetemel siktet |
2500 g | Smør/margarin |
1250 g | Sukker |
360 g | Kokte eggeplommer |
360 g | Eggeplommer, rå |
10 g | Salt |
Sammenpisket eggehvite og perlesukker til dekor |
Tips
Bruk en blanding av hardkokte og rå eggeplommer. Dette gjør at kakene ikke flyter så lett ut når de stekes.
Produkter du kan benytte til denne oppskriften
Innhold
hveteml, smør, sukker, eggeplommer og salt. eggehvite og perlesukker til dekor
Energi Kj/Kcal | 2027/483 |
Fett | 30,8 g |
Mettede fettsyrer | 17,7 g |
Enumetteded fettsyrer | 8,6 g |
Flerumetteded fettsyrer | 1,4 g |
Karbohydrater | 44 g |
Sukkerarter | 17,8 g |
Kostfiber | 1,2 g |
Protein | 6,8 g |
Salt | 0,65 g |
Bli inspirert av flere oppskrifter
Baseskalaen
Det kan være vanskelig å bedømme hvor grovt et brød er ut fra utseende. Fastslå grovheten på brødet ved bruk av baseskalen og finn inspirasjon til oppskrifter.