Brioche brytebrød med bacon
Brioche passer både til søtt og salt. Hvorfor ikke la den lette, luftige brioche-baksten få tilsatt stekt bacon og la den bli formet som et brytebrød. Herlig tilbehør til sommersalaten.
Lenke kopiert!
Ingredienser
950 g | Vann |
2000 g | Bakemel |
500 g | Opus Brioche |
300 g | Egg, rå |
150 g | Opus 5 |
150 g | Bacon, ferdig stekt |
75 g | Gjær (fersk) |
Tips
Bruk olje, salt, krydder, saus eller ost som dekor på brytebrødet
Produkter du kan benytte til denne oppskriften
Innhold
hvetemel, vann, egg, sukker, vegetabilsk olje og fett (raps, fullherdet raps og kokos), bacon, gjær, salt, hvetegluten, melk, fermentert hvetemel, emulgator (E472e, E471), melbehandlingsmiddel (E300), naturlig aroma (smør) og farge (E160a og E101).
Energi Kj/Kcal | 1287 kJ/306 kcal |
Fett | 8,9 g |
Mettede fettsyrer | 3,6 g |
Enumetteded fettsyrer | 2,6 g |
Flerumetteded fettsyrer | 1,5 g |
Karbohydrater | 45,8 g |
Sukkerarter | 5,9 g |
Kostfiber | 1,9 g |
Protein | 9,6 g |
Salt | 0,8 g |
Bli inspirert av flere oppskrifter
Baseskalaen
Det kan være vanskelig å bedømme hvor grovt et brød er ut fra utseende. Fastslå grovheten på brødet ved bruk av baseskalen og finn inspirasjon til oppskrifter.