Brioche Donut

Lenke kopiert!

Ingredienser

1000 g Vann
2000 g Hvetemel siktet
500 g Opus Brioche
250 g Egg
200 g Opus 5
150 g Gjær

Arbeidsbeskrivelse

Eltetid (kemper) 2+3 min
Deigtemperatur 25 °C
Rasketid 30-45 min
Skyvetemperatur 170 °C
Steketemperatur 170 °C
Steketid ca. 5 min

Tips

Pynt etter sesong. Rød og grønn glasur til jul, pastellfarger til vår og sommer. 

Produkter du kan benytte til denne oppskriften

Innhold

hvetemel, vann, egg, gjær, vegetabilsk olje- og fett (raps, fullherdet raps og kokos), sukker, salt, hvetegluten, antiklumpemiddel (E341iii), melk, fermentert hvetemel, emulgator (E472e og E471), naturlig aroma (smør) og farge (E160a og E101).

Energi Kj/Kcal 1292/307
Fett 9 g
Mettede fettsyrer 4 g
Enumetteded fettsyrer 2,8 g
Flerumetteded fettsyrer 1,7 g
Karbohydrater 46 g
Sukkerarter 6 g
Kostfiber 2 g
Protein 9,5 g
Salt 0,7 g

Baseskalaen

Det kan være vanskelig å bedømme hvor grovt et brød er ut fra utseende. Fastslå grovheten på brødet ved bruk av baseskalen og finn inspirasjon til oppskrifter.

 

Se vår baseskala