Ingredienser
900 g | Vann |
2000 g | Hvetemel siktet |
150 g | Gjær |
300 g | Egg |
150 g | Opus 5 |
500 g | Opus Brioche |
1 g | Kardemomme |
500 g | Syltet appelsinskall |
Tips
Syltet appelsinskall
- 4 store appelsiner
- vann
- 5 dl sukker
- 2,5 dl appelsinsaft
Skyll appelsinene godt. Skrell appelsinene for hånd, og skjær ut det hvite. Skallet deles i biter. Ha skallet i en gryte, dekk det til med vann og kok opp. Hell av kokevannet, og fyll opp med nytt vann. Dette skal gjentas minst 5 ganger. Hell av det siste kokevannet. Tilsett sukker og appelsinsaft (og vann hvis det ikke er nok saft). Kok opp, og la det småkoke til sukkerlaken blir som sirup.
Avkjøl.
Produkter du kan benytte til denne oppskriften
Innhold
hvetemel, vann, syltet appelsinskall, egg, gjær, vegetabilsk olje- og fett (raps, fullherdet raps og kokos), sukker, salt, hvetegluten, antiklumpemiddel (E341iii), melk, fermentert hvetemel, emulgator (E472e og E471), kardemomme, naturlig aroma (smør) og farge (E160a og E101).
Energi Kj/Kcal | 1194/283 |
Fett | 6,5 g |
Mettede fettsyrer | 2,6 g |
Enumetteded fettsyrer | 1,3 g |
Flerumetteded fettsyrer | 1,1 g |
Karbohydrater | 47,5 g |
Sukkerarter | 13,9 g |
Kostfiber | 1,7 g |
Protein | 7,9 g |
Salt | 0,6 g |
Bli inspirert av flere oppskrifter
Baseskalaen
Det kan være vanskelig å bedømme hvor grovt et brød er ut fra utseende. Fastslå grovheten på brødet ved bruk av baseskalen og finn inspirasjon til oppskrifter.