Brioche Hamburgerbrød
Brioche er opprinnelig et fransk luftig bakverk. Deigen er lett å jobbe med, og kan formes som vanlige brød, fletter eller boller. De kan fylles med ulike typer fyll og smaker, søtt eller salt. Denne oppskriften gir luftige brioche hamburgerbrød som er perfekt til pulled pork eller en saftig hamburger.
Lenke kopiert!
Ingredienser
950 g | Vann |
2000 g | Bakemel |
500 g | Opus Brioche |
300 g | Egg |
75 g | Gjær (fersk) |
Tips
Legg briochedeigen i former, og stek som luftige småbrød
Produkter du kan benytte til denne oppskriften
Innhold
hvetemel, vann, egg, sukker, vegetabilsk olje og fett (raps, fullherdet raps og kokos), gjær, salt, hvetegluten, antiklumpemiddel (E341iii), melk, fermentert hvetemel, emulgator (E472e, E471), enzym, melbehandlingsmiddel (E300), naturlig aroma (smør)og farge (E160a og E101).
Energi Kj/Kcal | 1161 kJ/274 kcal |
Fett | 3,8 g |
Mettede fettsyrer | 1,1 g |
Enumetteded fettsyrer | 0,7 g |
Flerumetteded fettsyrer | 0,8 g |
Karbohydrater | 49,4 g |
Sukkerarter | 6,4 g |
Kostfiber | 2,0 g |
Protein | 9,7 g |
Salt | 0,7 g |
Bli inspirert av flere oppskrifter
Baseskalaen
Det kan være vanskelig å bedømme hvor grovt et brød er ut fra utseende. Fastslå grovheten på brødet ved bruk av baseskalen og finn inspirasjon til oppskrifter.