Brioche boller

Lenke kopiert!

Ingredienser

900 g Vann
2000 g Hvetemel siktet
150 g Gjær
150 g Smør
300 g Egg
150 g Opus 5
500 g Opus Brioche
1 g Kanel
1 g Ingefær
1 g Nellik
1 g Allehånde
1 g Stjerneanis
800 g Usaltede nøtter og rosiner

Arbeidsbeskrivelse

Eltetid (avhengig av utstyr) 2+6 min
Deigtemperatur 25 °C
Liggetid 30 min
Rasketid 45 min
Skyvetemperatur 170 °C
Steketemperatur 170 °C
Steketid ca. 7 min

Produkter du kan benytte til denne oppskriften

Innhold

hvetemel, vann, egg, rosiner, hasselnøtter, mandler, gjær, smør, sukker, vegetabilsk olje- og fett (raps, fullherdet raps og kokos), salt, hvetegluten, antiklumpemiddel (E341iii), melk, fermentert hvetemel, emulgator (E472e og E471), krydder (kanel, stjerneanis, allehånde, nellik, ingefær), aroma (smør) og farge (E160a og E101).

Energi Kj/Kcal 1538/367
Fett 16,4 g
Mettede fettsyrer 5,2 g
Enumetteded fettsyrer 7,7 g
Flerumetteded fettsyrer 2,5 g
Karbohydrater 43,9 g
Sukkerarter 9,1 g
Kostfiber 3 g
Protein 10,2 g
Salt 0,6 g

Baseskalaen

Det kan være vanskelig å bedømme hvor grovt et brød er ut fra utseende. Fastslå grovheten på brødet ved bruk av baseskalen og finn inspirasjon til oppskrifter.

 

Se vår baseskala