Brioche småbrød
Brioche er fransk gjærbakst rik på egg og smør, noe som gjør den saftig og smakfull. Server nybakt brioche med syltetøy, marmelade eller appelsincurd.
Lenke kopiert!
Ingredienser
900 g | Vann |
2000 g | Bakemel |
500 g | Opus Brioche |
300 g | Egg, rå |
200 g | Gjær (fersk) |
150 g | Opus 5 |
5 g | Opus Fersk |
Tips
Bakes i små brødformer.
Produkter du kan benytte til denne oppskriften
Innhold
hvetemel, vann, egg, gjær, sukker, rapsolje, fullherdet raps- og kokosolje, hvetegluten, emulgator (E472e og E471), salt, melk, fermentert hvetemel, melbehandlingsmiddel (E300), naturlig smøraroma* og farge (E160a og E101). *inneholder ikke melk
Energi Kj/Kcal | 1271/301 |
Fett | 7,8 |
Mettede fettsyrer | 3,4 |
Enumetteded fettsyrer | 2,4 |
Flerumetteded fettsyrer | 1,6 |
Karbohydrater | 46,8 |
Sukkerarter | 6,1 |
Kostfiber | 2,1 |
Protein | 9,9 |
Salt | 0,72 |
Bli inspirert av flere oppskrifter
Baseskalaen
Det kan være vanskelig å bedømme hvor grovt et brød er ut fra utseende. Fastslå grovheten på brødet ved bruk av baseskalen og finn inspirasjon til oppskrifter.