Brioche sommerlige donuts

En søt fristelse som er både luftig og smakfull. Disse bakes i ovn med utgangspunkt i vår allsidige Brioche-Miks. Topp dem med glasur og sommerlig pynt.

Lenke kopiert!

Ingredienser

1000 g Vann
2000 g Bakemel
500 g Opus Brioche
250 g Egg
200 g Opus 5
150 g Gjær (fersk)

Arbeidsbeskrivelse

Eltetid 2+13 min
Deigtemperatur 25 °C
Rasketid 30 - 40 min
Oppslag rundstekt
Steketemperatur skyv 170 °C
Steketemperatur 170 °C
Steketid ca. 5 min

Produkter du kan benytte til denne oppskriften

Innhold

hvetemel, vann, egg, gjær, vegetabilsk olje og fett (raps, fullherdet raps og kokos), sukker, salt, hvetegluten, melk, fermentert hvetemel, emulgator (E472e og E471), melbehandlingsmiddel (E300), naturlig aroma (smør) og farge (E160a og E101).

Energi Kj/Kcal 1292 kJ/307 kcal
Fett 9,0 g
Mettede fettsyrer 4,0 g
Enumetteded fettsyrer 2,8 g
Flerumetteded fettsyrer 1,7 g
Karbohydrater 46,0 g
Sukkerarter 6,0 g
Kostfiber 2,0 g
Protein 9,5 g
Salt 0,7 g

Baseskalaen

Det kan være vanskelig å bedømme hvor grovt et brød er ut fra utseende. Fastslå grovheten på brødet ved bruk av baseskalen og finn inspirasjon til oppskrifter.

 

Se vår baseskala