Brødkonfekt bakt med Kombimalt
Bak minirundstykker med pen dekor og pakk det inn i lekker pose. Perfekt som tilbehør til suppe, forretter og salater. Passer også som en hyggelig vertinnegave eller som en alternativ snack med dip og øl.
Lenke kopiert!
Produkter du kan benytte til denne oppskriften
Innhold
hvetemel, vann, solsikkekjerner, rugflak, sammalt rug, hvetegluten, linfrø, tørket surdeig av rug, sammalt spelt, gjær, valmuefrø, potetflak, maltmel av bygg, salt, hvetekli, sukker, emulgator (E472e, E471), rapsolje, antioksidant (E221 (sulfitt)) og melbehandlingsmiddel (E300).
Energi Kj/Kcal | 1097/261 |
Fett | 6,6 g |
Mettede fettsyrer | 0,8 g |
Enumetteded fettsyrer | 1,0 g |
Flerumetteded fettsyrer | 3,4 g |
Karbohydrater | 34,8 g |
Sukkerarter | 1,4 g |
Kostfiber | 5,8 g |
Protein | 12,8 g |
Salt | 0,83 g |
Bli inspirert av flere oppskrifter
Baseskalaen
Det kan være vanskelig å bedømme hvor grovt et brød er ut fra utseende. Fastslå grovheten på brødet ved bruk av baseskalen og finn inspirasjon til oppskrifter.