Brookies
En forening av to store kakefavoritter og vi synes kombinasjonen er uslåelig:
BROWNIES + COOKIES = BROOKIES.
En seig, saftig og litt sprø godbit.
Lenke kopiert!
Ingredienser
BROWNIE: | |
400 | Vann |
2000 | Brownies Helmiks |
300 | Smør, smeltet |
COOKIEDEIG: | |
250 | Bakemel |
300 | Sukker, brunt |
120 | Havremel siktet |
100 | Olje, raps |
100 | Egg, rå |
15 | Bakepulver |
15 | Vaniljesukker |
Arbeidsbeskrivelse
Smør smeltes og blandes sammen med browniemiks og vann. | |
Bland de øvrige ingrediensene til en cookiedeig. | |
Brownie legges først i kakeformen, deretter legges cookierøre oppå den ustekte browniebunnen. Sammen blir dette deilige Brookies. Bakes i langpanne eller i porsjonsformer. | |
Steketemperatur 175 °C | |
Steketid Ca. 20 min |
Tips
Lag kaken i langpanne og skjær opp i kakestykker, eller bruk porsjonsformer. Vær obs på at formene bør smøres da browniedeig er ganske seig og fester lett i formene.
Produkter du kan benytte til denne oppskriften
Innhold
Sukker, hvetemel, vann, smør (fløte, salt, syrekultur, vitamin D), havremel, kakao, egg, egg-pulver, rapsolje, salt, hevemiddel (E500, E450), potetstivelse, vaniljesukker og aroma (vanillin).
Energi Kj/Kcal | 1618/387 |
Fett | 11,2 |
Mettede fettsyrer | 5,0 |
Enumetteded fettsyrer | 4 |
Flerumetteded fettsyrer | 1,3 |
Karbohydrater | 66,4 |
Sukkerarter | 47,1 |
Kostfiber | 1,4 |
Protein | 4,3 |
Salt | 0,42 |
Bli inspirert av flere oppskrifter
Baseskalaen
Det kan være vanskelig å bedømme hvor grovt et brød er ut fra utseende. Fastslå grovheten på brødet ved bruk av baseskalen og finn inspirasjon til oppskrifter.