Croissant basert på briochedeig

Ingredienser

800 g Vann
2000 g Hvetemel siktet
400 g Opus Brioche
300 g Egg, rå
100 g Gjær (fersk)
1000 g Opus 3 Rullemargarin

Arbeidsbeskrivelse

Eltetid (avhengig av utstyr) 2 + 6 min
Deigtemperatur 25 °C
Hviletid 30 min
Rasketid Ca. 45 min
Skyvetemperatur 210 °C
Steketemperatur 190 °C
Steketid Ca. 20 min

Produkter du kan benytte til denne oppskriften

Hvetemel siktet

Varenummer 500125

Sekk, 25 kg

Finnes også som: Storsekk, 800 kg Sekk, 20 kgBulk

Siktet hvetemel er sammensatt av utvalgte hvetesorter for å sikre et mel med god bakeevne og god eltetoleranse. Melet er et forholdsvis sterkt mel som egner seg godt til alle typer gjærbakst. Det egner seg også godt til kaker, rører og jevninger i saus og suppe.

Opus Brioche

Varenummer 705273

Sekk, 25 kg

Opus Brioche er en premiks for å bake Brioche. Inneholder ikke animalsk fett eller palmeolje/palmefett.

Opus 3 Rullemargarin

Varenummer 705174

Kartong, 20 kg (4 x 5 kg)

Finnes også som: Kontainer, 630 kg (126 x 5 kg)

OPUS 3 er en rullemargarin med god smidighet og gode rulle- og bakeevner. Gir wienerbrød stort volum og god smak. Inneholder ikke animalsk fett eller palmeolje/palmefett.

Innhold

hvetemel, rapsolje, fullherdet raps- og kokosolje, vann, egg, sukker, gjær, hvetegluten, emulgator (E472e, E471, E475, E322 (SOYAlecitin)), salt, melk, fermentert hvetemel, melbehandlingsmiddel (E300), surhetsregulerende middel (E330), naturlig smøraroma* og farge (E160a, E101 og 160b).   *inneholder ikke melk

Energi Kj/Kcal 1671/400
Fett 22,7
Mettede fettsyrer 11,9
Enumetteded fettsyrer 6,9
Flerumetteded fettsyrer 3,5
Karbohydrater 39,8
Sukkerarter 4,9
Kostfiber 1,7
Protein 8,3
Salt 1

Baseskalaen

Det kan være vanskelig å bedømme hvor grovt et brød er ut fra utseende. Fastslå grovheten på brødet ved bruk av baseskalen og finn inspirasjon til oppskrifter.

 

Se vår baseskala