Diamant kanelflette

Flett en fristende kanelflette, som ser ekstra flott ut i disken. 

Lenke kopiert!

Ingredienser

1000 g Vann
2250 g Hvetemel siktet
500 g Diamant hvetebakst
160 g Gjær (fersk)
150 g Opus 5
100 g Egg (rå)
50 g Olje (raps)
Forslag til fyll:
185 g Smør
185 g Sukker granulat 550, 25 kg
30 g Kanel
50 g Mandelflak

Arbeidsbeskrivelse

Eltetid 5 + 5 min.
Deigtemperatur 24-25 °C
Hviletid 40 min.
Rasketid 1 - 2 timer
Steketemperatur 200 °C
Steketid 8 - 14 min.

Produkter du kan benytte til denne oppskriften

Innhold

Siktet hvetemel, vann, sukker, smør, gjær, egg, melkepulver, hvetegluten, dekstrose, rapsolje, kanel, mandelflak, salt, emulgator (E 471, E472e og E481) raps), farge (E160a og E101), fullherdet raps- og kokosolje, aroma (smør) og melbehandlingsmiddel (E300).

Energi Kj/Kcal 1448 Kj/347 Kcal
Fett 10,5 g
Mettede fettsyrer 4,6 g
Enumetteded fettsyrer 3,7 g
Flerumetteded fettsyrer 1,6 g
Karbohydrater 52,7 g
Sukkerarter 14,0 g
Kostfiber 3,4 g
Protein 8,6 g
Salt 0,8 g

Baseskalaen

Det kan være vanskelig å bedømme hvor grovt et brød er ut fra utseende. Fastslå grovheten på brødet ved bruk av baseskalen og finn inspirasjon til oppskrifter.

 

Se vår baseskala