Diamant kanelflette
Flett en fristende kanelflette, som ser ekstra flott ut i disken.
Lenke kopiert!
Ingredienser
1000 g | Vann |
2250 g | Hvetemel siktet |
500 g | Diamant hvetebakst |
160 g | Gjær (fersk) |
150 g | Opus 5 |
100 g | Egg (rå) |
50 g | Olje (raps) |
Forslag til fyll: | |
185 g | Smør |
185 g | Sukker granulat 550, 25 kg |
30 g | Kanel |
50 g | Mandelflak |
Tips
Se tips til hvordan du lager en kanelflette.
Produkter du kan benytte til denne oppskriften
Innhold
Siktet hvetemel, vann, sukker, smør, gjær, egg, melkepulver, hvetegluten, dekstrose, rapsolje, kanel, mandelflak, salt, emulgator (E 471, E472e og E481) raps), farge (E160a og E101), fullherdet raps- og kokosolje, aroma (smør) og melbehandlingsmiddel (E300).
Energi Kj/Kcal | 1448 Kj/347 Kcal |
Fett | 10,5 g |
Mettede fettsyrer | 4,6 g |
Enumetteded fettsyrer | 3,7 g |
Flerumetteded fettsyrer | 1,6 g |
Karbohydrater | 52,7 g |
Sukkerarter | 14,0 g |
Kostfiber | 3,4 g |
Protein | 8,6 g |
Salt | 0,8 g |
Bli inspirert av flere oppskrifter
Baseskalaen
Det kan være vanskelig å bedømme hvor grovt et brød er ut fra utseende. Fastslå grovheten på brødet ved bruk av baseskalen og finn inspirasjon til oppskrifter.