Diamant kanelknute
Knute på deigen kan gi penger i kassen.
Lenke kopiert!
Ingredienser
1000 g | Vann |
2250 g | Hvetemel siktet |
500 g | Diamant hvetebakst |
160 g | Gjær (fersk) |
150 g | Opus 5 |
100 g | Egg (rå) |
50 g | Olje (raps) |
Forslag til fyll: | |
185 g | Smør |
185 g | Sukker granulat 550, 25 kg |
30 g | Kanel |
Tips
Se tips til hvordan du lager en klassisk kanelknute
Pensle kanelknutene med egg og ikke stek bollene ved for høy varme.
Ønsker du å tilsette kardemomme i bollene, tilsett 15 – 20 gram i deigen.
Produkter du kan benytte til denne oppskriften
Innhold
Siktet hvetemel, vann, sukker, smør, gjær, egg, melkepulver, hvetegluten, dekstrose, rapsolje, kanel, salt, emulgator (E 471, E472e og E481) raps), farge (E160a og E101), fullherdet raps- og kokosolje, aroma (smør) og melbehandlingsmiddel (E300).
Energi Kj/Kcal | 1432 Kj/343 Kcal |
Fett | 9,9 g |
Mettede fettsyrer | 4,6 g |
Enumetteded fettsyrer | 3,3 g |
Flerumetteded fettsyrer | 1,5 g |
Karbohydrater | 53,2 g |
Sukkerarter | 14,1 g |
Kostfiber | 3,3 g |
Protein | 8,5 g |
Salt | 0,81 g |
Bli inspirert av flere oppskrifter
Baseskalaen
Det kan være vanskelig å bedømme hvor grovt et brød er ut fra utseende. Fastslå grovheten på brødet ved bruk av baseskalen og finn inspirasjon til oppskrifter.