Fin toast

Fin toast med brødforbedrer Opus Fersk holder seg ferskt og saftig lenge. 

Lenke kopiert!

Ingredienser

1000 g Vann
1750 g Bakemel
50 g Gjær (fersk)
30 g Fint raffinert salt
25 g Opus 5
20 g Opus Fersk
5 g Opus 1000

Arbeidsbeskrivelse

Eltetid 2+10 min.
Hviletid 10 min.
Deigtemperatur 24 °C
Oppslag Form
Rasketid 60 min.
Skyvetemperatur 240 °C
Steketemperatur 210 °C
Steketid 35 min.
Bruttovekt per enhet 600 gram

Tips

Passer utmerket til påsmurt som skal ligge på kjøl.

Produkter du kan benytte til denne oppskriften

Innhold

hvetemel, vann, gjær, salt, rapsolje, fullherdet raps- og kokosolje, salt, emulgator (E472e (raps), E471 (raps)), melbehandlingsmiddel (E300) og smøraroma* *aroma inneholder ikke melk.

Energi Kj/Kcal 1050/250
Fett 2,4
Mettede fettsyrer 0,7
Enumetteded fettsyrer 0,6
Flerumetteded fettsyrer 0,8
Karbohydrater 47,3
Sukkerarter 1,1
Kostfiber 2,2
Protein 8,7
Salt 1,2

Baseskalaen

Det kan være vanskelig å bedømme hvor grovt et brød er ut fra utseende. Fastslå grovheten på brødet ved bruk av baseskalen og finn inspirasjon til oppskrifter.

 

Se vår baseskala