Fine horn

Lenke kopiert!

Ingredienser

1000 g Vann
1750 g Bakemel
75 g Gjær (fersk)
50 g Sukker
30 g Fint raffinert salt
25 g Opus Polar
15 g Opus 5

Arbeidsbeskrivelse

Eltetid 4+5 min.
Hviletid 15 min.
Deigtemperatur 24 °C
Oppslag som horn
Rasketid 45 min.
Skyvetemperatur 250 °C
Steketemperatur 225 °C
Steketid 14 - 16 min.
Dekor revet ost, sesamfrø, solsikkekjerner, valmuefrø
Bruttovekt per enhet 80 - 120 gram

Tips

Opus Polar passer utmerket til frosne deigemner som skal innom fryseren i en kortere periode.

Produkter du kan benytte til denne oppskriften

Innhold

hvetemel, vann, gjær, sukker, salt, emulgator (E472e(raps), E471 (raps)), dekstrose, rapsolje, fullherdet rapsog kokosolje, melbehandlingsmiddel (E300) og smøraroma* *aroma inneholder ikke melk.

Energi Kj/Kcal 1067/253
Fett 1,8
Mettede fettsyrer 0,7
Enumetteded fettsyrer 0,4
Flerumetteded fettsyrer 0,6
Karbohydrater 48,6
Sukkerarter 2,2
Kostfiber 3,6
Protein 8,6
Salt 1,1

Baseskalaen

Det kan være vanskelig å bedømme hvor grovt et brød er ut fra utseende. Fastslå grovheten på brødet ved bruk av baseskalen og finn inspirasjon til oppskrifter.

 

Se vår baseskala