Focaccia
En luftig og saftig focaccia blir ikke liggende lenge. En god olivenolje og litt grovmalt salt hører til, eller topp focacciaen med ulike urter, fetaost, oliven eller soltørkede tomater.
Lenke kopiert!
Tips
Bak focaccia i en aluminiumsform. Kunden kan legge formen på varmen fra grillen og lune brødet
Produkter du kan benytte til denne oppskriften
Innhold
hvetemel, vann, vegetabilsk olje (oliven og raps), gjær, hvetegluten, sukker, salt, emulgator (E472e, E471), enzymer og melbehandlingsmiddel (E300).
Energi Kj/Kcal | 1191 kJ/283 kcal |
Fett | 8,3 g |
Mettede fettsyrer | 1,2 g |
Enumetteded fettsyrer | 5,2 g |
Flerumetteded fettsyrer | 1,1 g |
Karbohydrater | 42,2 g |
Sukkerarter | 1,2 g |
Kostfiber | 2,1 g |
Protein | 8,9 g |
Salt | 0,9 g |
Bli inspirert av flere oppskrifter
Baseskalaen
Det kan være vanskelig å bedømme hvor grovt et brød er ut fra utseende. Fastslå grovheten på brødet ved bruk av baseskalen og finn inspirasjon til oppskrifter.