Focaccia bakt med Tipo 0
Tipo 0 er laget av spesielt utvalgte kornsorter og er ekstra finmalt etter italienske kriterier. Detter gir en smidig og lett deig, perfekt til baking av italiensk bakst som Focaccia. Tilsett krydder og ingredienser etter eget ønske.
Lenke kopiert!
Tips
Bak focaccia i en aluminiumsform. Egner seg godt til å legge brødet i formen på varmen fra grillen og lune det.
Produkter du kan benytte til denne oppskriften
Innhold
hvetemel, vann, vegetabilsk olje (oliven og raps), gjær, hvetegluten, sukker, salt, emulgator (E472e, E471) og melbehandlingsmiddel (E300)
Energi Kj/Kcal | 1151 kJ/273 kcal |
Fett | 8,2 g |
Mettede fettsyrer | 1,4 g |
Enumetteded fettsyrer | 5,5 g |
Flerumetteded fettsyrer | 1,0 g |
Karbohydrater | 41,1 g |
Sukkerarter | 0,7 g |
Kostfiber | 1,9 g |
Protein | 7,9 g |
Salt | 1,0 g |
Bli inspirert av flere oppskrifter
Baseskalaen
Det kan være vanskelig å bedømme hvor grovt et brød er ut fra utseende. Fastslå grovheten på brødet ved bruk av baseskalen og finn inspirasjon til oppskrifter.