Ingredienser
1000 g | Vann |
875 g | Glutenfri Grov melblanding |
25 g | Fersk gjær |
20 g | Opus 5 |
15 g | Salt |
20 | Xantangummi |
Tips
Sirup, sukker eller honning gir god smak og fin farge til baksten.
Produkter du kan benytte til denne oppskriften
Innhold
Vann, glutenfrie lettkokte havregryn (22,2%), fullkorn rismel, maisstivelse, vegetabilsk fiber (potet, psyllium), gjær, sirup, xantangummi, rapsolje, fullherdet raps- og kokosolje, salt, emulgator (E472e (raps), E471 (raps)) og aroma.
Energi Kj/Kcal | 827/197 |
Fett | 3,2 g |
Mettede fettsyrer | 0,9 g |
Enumetteded fettsyrer | 1,1 g |
Flerumetteded fettsyrer | 0,8 g |
Karbohydrater | 35,2 g |
Sukkerarter | 1,2 g |
Kostfiber | 5,9 g |
Protein | 3,8 g |
Salt | 0,85 g |
Bli inspirert av flere oppskrifter
Baseskalaen
Det kan være vanskelig å bedømme hvor grovt et brød er ut fra utseende. Fastslå grovheten på brødet ved bruk av baseskalen og finn inspirasjon til oppskrifter.