Håndverksbakst med Aronia
Server gjestene en fristende og smakfull sandwich bakt med håndverksbakst og Aronia-miks. Baksten blir både luftig, fargerik og proppfull av antioksidanter fra det sunne Aroniabæret. Fyll på med grønnsaker og fristende fyll, det gir oppmerksomhet i disken.
Lenke kopiert!
Ingredienser
1000 g | Vann |
850 g | Bakemel |
200 g | Opus Håndverksbakst, grov |
200 g | |
30 g | Salt, fint raffinert |
20 g | Olje (Oliven) |
15 g | Gjær (tørrgjær) |
10 g | Hvetesur flytende |
Produkter du kan benytte til denne oppskriften
Innhold
hvetemel, vann, hvetegluten, fermentert hvetemel, tørkede aroniabær, sukker, salt, vegetabilsk olje (oliven og raps), ertefiber, gjær, surdeig av hvete, emulgator (E472e, E412) og melbehandlingsmiddel (E300).
Energi Kj/Kcal | 940 kJ/222 kcal |
Fett | 2,9 g |
Mettede fettsyrer | 0,9 g |
Enumetteded fettsyrer | 1,0 g |
Flerumetteded fettsyrer | 0,5 g |
Karbohydrater | 36,8 g |
Sukkerarter | 1,6 g |
Kostfiber | 3,2 g |
Protein | 10,6 g |
Salt | 1,5 g |
Bli inspirert av flere oppskrifter
Baseskalaen
Det kan være vanskelig å bedømme hvor grovt et brød er ut fra utseende. Fastslå grovheten på brødet ved bruk av baseskalen og finn inspirasjon til oppskrifter.