Håndverksbakst med Aronia

Server gjestene en fristende og smakfull sandwich bakt med håndverksbakst og Aronia-miks. Baksten blir både luftig, fargerik og proppfull av antioksidanter fra det sunne Aroniabæret. Fyll på med grønnsaker og fristende fyll, det gir oppmerksomhet i disken.

Lenke kopiert!

Ingredienser

1000 g Vann
850 g Bakemel
200 g Opus Håndverksbakst, grov
200 g
30 g Salt, fint raffinert
20 g Olje (Oliven)
15 g Gjær (tørrgjær)
10 g Hvetesur flytende

Arbeidsbeskrivelse

Eltetid 2+13 min
Hviletid over natten på kjøl
Deigtemperatur 24 °C
Rasketid ca. 30 min
Steketid ca. 30 min

Produkter du kan benytte til denne oppskriften

Innhold

hvetemel, vann, hvetegluten, fermentert hvetemel, tørkede aroniabær, sukker, salt, vegetabilsk olje (oliven og raps), ertefiber, gjær, surdeig av hvete, emulgator (E472e, E412) og melbehandlingsmiddel (E300).

Energi Kj/Kcal 940 kJ/222 kcal
Fett 2,9 g
Mettede fettsyrer 0,9 g
Enumetteded fettsyrer 1,0 g
Flerumetteded fettsyrer 0,5 g
Karbohydrater 36,8 g
Sukkerarter 1,6 g
Kostfiber 3,2 g
Protein 10,6 g
Salt 1,5 g

Baseskalaen

Det kan være vanskelig å bedømme hvor grovt et brød er ut fra utseende. Fastslå grovheten på brødet ved bruk av baseskalen og finn inspirasjon til oppskrifter.

 

Se vår baseskala