Honningkake

Lenke kopiert!

Ingredienser

400 g Vann
900 g Mirakelmel
300 g Brunt sukker
1000 g Honning
200 g Egg
20 g Bakepulver
10 g Salt
20 g Kanel
20 g Ingefær malt
300 g Olje (solsikke)

Arbeidsbeskrivelse

Form Brødform
Steketemperatur 170 °C
Steketid 50-60 min
Bruttovekt pr enhet 1000 g

Produkter du kan benytte til denne oppskriften

Innhold

Honning, hvetemel, vann, olje, egg, brun farin, hevemiddel (E500), ingefær, kanel, salt

Energi Kj/Kcal 1472/350
Fett 11,2 g
Mettede fettsyrer 1,5 g
Enumetteded fettsyrer 2,4 g
Flerumetteded fettsyrer 6,7 g
Karbohydrater 56 g
Sukkerarter 32,2 g
Kostfiber 2,1 g
Protein 5,2 g
Salt 0,6 g

Baseskalaen

Det kan være vanskelig å bedømme hvor grovt et brød er ut fra utseende. Fastslå grovheten på brødet ved bruk av baseskalen og finn inspirasjon til oppskrifter.

 

Se vår baseskala