Italienske hamburgerbrød
Luciane-miks passer godt til italienske brødtyper, og har karakteristisk håndverkspreg med luftige porer, god smak og egner seg godt som hamburgerbrød. Inneholder olivenolje. Bruk gjerne semulegryn som dekor for rustikk preg.
Lenke kopiert!
Ingredienser
1000 g | Vann |
1550 g | Bakemel |
200 g | Luciane-Miks |
170 g | Sukker |
80 g | Gjær (fersk) |
50 g | Opus 230 |
30 g | Opus 5 |
10 g | Salt |
Tips
Luciane-miks egner seg også svært godt til baking av pølsebrød.
Produkter du kan benytte til denne oppskriften
Innhold
hvetemel, vann, sukker, gjær, surdeig av hvete, salt, stabilisator (E412), dekstrose, vegetabilsk olje- og fett (oliven, raps, fullherdet raps og kokos), hvetegluten, emulgator (472e og E471), antiklumpemiddel (E341), surhetsregulerende middel (E330 og E262), maltekstrakt av bygg, melkeprotein, farge (E160a og E150a), aroma (smør), melbehandlingsmiddel (E300) og enzym. Totalt andel sammalt mel i ferdig hamburgerbrød er 3%.
Energi Kj/Kcal | 1110 kJ/262 kcal |
Fett | 2,7 g |
Mettede fettsyrer | 0,8 g |
Enumetteded fettsyrer | 0,6 g |
Flerumetteded fettsyrer | 0,7 g |
Karbohydrater | 49,5 g |
Sukkerarter | 7,6 g |
Kostfiber | 2,5 g |
Protein | 8,7 g |
Salt | 1,1 g |
Bli inspirert av flere oppskrifter
Baseskalaen
Det kan være vanskelig å bedømme hvor grovt et brød er ut fra utseende. Fastslå grovheten på brødet ved bruk av baseskalen og finn inspirasjon til oppskrifter.