Julebrød med Diamant hvetebakst
Diamant hvetebakst er en premiks for å bake boller og annen saftig hvetebakst. Bruk premiksten også til å bake tradisjonelle julebrød. Julebrødene holder seg saftig og gode og smaker uimotståelig godt.
Lenke kopiert!
Ingredienser
1000 g | Vann |
2250 g | Hvetemel siktet |
500 g | Diamant hvetebakst |
160 g | Gjær (fersk) |
100 g | Egg |
50 g | Olje |
200 g | Opus 5 |
900 g | Rosiner |
Produkter du kan benytte til denne oppskriften
Innhold
Energi Kj/Kcal | |
Fett | |
Mettede fettsyrer | |
Enumetteded fettsyrer | |
Flerumetteded fettsyrer | |
Karbohydrater | |
Sukkerarter | |
Kostfiber | |
Protein | |
Salt | 0 |
Bli inspirert av flere oppskrifter
Baseskalaen
Det kan være vanskelig å bedømme hvor grovt et brød er ut fra utseende. Fastslå grovheten på brødet ved bruk av baseskalen og finn inspirasjon til oppskrifter.