Julebrød med Diamant hvetebakst

Diamant hvetebakst er en premiks for å bake boller og annen saftig hvetebakst. Bruk premiksten også til å bake tradisjonelle julebrød. Julebrødene holder seg saftig og gode og smaker uimotståelig godt.

Lenke kopiert!

Ingredienser

1000 g Vann
2250 g Hvetemel siktet
500 g Diamant hvetebakst
160 g Gjær (fersk)
100 g Egg
50 g Olje
200 g Opus 5
900 g Rosiner

Arbeidsbeskrivelse

Eltetid 5 + 5 min.
Hviletid 15 - 15 min.
Deigtemperatur 26-27 °C
Rasketid 45 min.
Skyvetid 170 °C
Steketemperatur 170 °C
Steketid 26 minutter

Produkter du kan benytte til denne oppskriften

Innhold

Energi Kj/Kcal
Fett
Mettede fettsyrer
Enumetteded fettsyrer
Flerumetteded fettsyrer
Karbohydrater
Sukkerarter
Kostfiber
Protein
Salt 0

Baseskalaen

Det kan være vanskelig å bedømme hvor grovt et brød er ut fra utseende. Fastslå grovheten på brødet ved bruk av baseskalen og finn inspirasjon til oppskrifter.

 

Se vår baseskala