Kakebunn med halvmiks
Halvmiks der du tilsetter vann og ferske egg er et enkelt og godt grunnlag for et vellykket sukkerbrød.
Lenke kopiert!
Ingredienser
1000 g | Opus 50 Halvmix |
700 g | Egg |
100 g | Vann |
Tips
Det beste resultatet får du ved å bruke ferske egg. Eggene bør være romtemperert.
Røren kan også med hell brukes til rulladebunn.
Produkter du kan benytte til denne oppskriften
Innhold
egg, sukker, hvetemel, emulgator (E475), melkepulver, vann, hevemiddel (E575, E500 og E450a), farge (E160), salt og aroma (vanilje).
Energi Kj/Kcal | 1158/274 |
Fett | 5,7 g |
Mettede fettsyrer | 1,3 g |
Enumetteded fettsyrer | 1,7 g |
Flerumetteded fettsyrer | 1,0 g |
Karbohydrater | 44,9 g |
Sukkerarter | 25,8 g |
Kostfiber | 0,6 g |
Protein | 10,5 g |
Salt | 0,28 g |
Bli inspirert av flere oppskrifter
Baseskalaen
Det kan være vanskelig å bedømme hvor grovt et brød er ut fra utseende. Fastslå grovheten på brødet ved bruk av baseskalen og finn inspirasjon til oppskrifter.