Kakebunn med halvmiks

Halvmiks der du tilsetter vann og ferske egg er et enkelt og godt grunnlag for et vellykket sukkerbrød.

Lenke kopiert!

Ingredienser

1000 g Opus 50 Halvmix
700 g Egg
100 g Vann

Arbeidsbeskrivelse

Steketemperatur 170 °C
Steketid 25 min

Tips

Det beste resultatet får du ved å bruke ferske egg. Eggene bør være romtemperert.

Røren kan også med hell brukes til rulladebunn.

Produkter du kan benytte til denne oppskriften

Innhold

egg, sukker, hvetemel, emulgator (E475), melkepulver, vann, hevemiddel (E575, E500 og E450a), farge (E160), salt og aroma (vanilje).

Energi Kj/Kcal 1158/274
Fett 5,7 g
Mettede fettsyrer 1,3 g
Enumetteded fettsyrer 1,7 g
Flerumetteded fettsyrer 1,0 g
Karbohydrater 44,9 g
Sukkerarter 25,8 g
Kostfiber 0,6 g
Protein 10,5 g
Salt 0,28 g

Baseskalaen

Det kan være vanskelig å bedømme hvor grovt et brød er ut fra utseende. Fastslå grovheten på brødet ved bruk av baseskalen og finn inspirasjon til oppskrifter.

 

Se vår baseskala