Kakebunn med helmiks

Helmiks er helmaks for enkel vei til luftig og god sukkerbrød. 

Lenke kopiert!

Ingredienser

1000 g Opus 51 Helmix
550 g Vann

Arbeidsbeskrivelse

Steketemperatur 170 °C
Steketid 25 min

Tips

Nakenkake er en populær variant av mer tradisjonell bløtkake. Her skal kakebunnen være synlig. Fyll kaken med bær og en deilig blanding av kremfløte og vaniljekrem. Topp kaken med et lag med glasur og pynt med bær og sitronmelisse. 

Produkter du kan benytte til denne oppskriften

Innhold

Vann, sukker, hvetemel, heleggepulver, emulgator (E475), melkepulver, hevemiddel (E575, E500, E450a), farge(E160), salt og aroma (vanilje).

Energi Kj/Kcal 1078/255
Fett 3,2 g
Mettede fettsyrer 0,5 g
Enumetteded fettsyrer 0,8 g
Flerumetteded fettsyrer 0,4 g
Karbohydrater 47,9 g
Sukkerarter 26,8 g
Kostfiber 0,7 g
Protein 8,2 g
Salt 0,2 g

Baseskalaen

Det kan være vanskelig å bedømme hvor grovt et brød er ut fra utseende. Fastslå grovheten på brødet ved bruk av baseskalen og finn inspirasjon til oppskrifter.

 

Se vår baseskala