Kanelknuter
Kanelknuter er saftig og godt og et must i bakeridisken.
Lenke kopiert!
Ingredienser
1000 g | Vann |
2200 g | Bakemel |
400 g | Sukker |
200 g | Gjær (fersk) |
200 g | Opus 5 |
50 g | Olje (raps) |
30 g | Fint raffinert salt |
30 g | Opus Finbakst |
20 g | Kardemomme |
250 g | Sukker & Kanelblanding (701) |
Tips
Opus Finbakst er et bakehjelpemiddel i pulverform til hvetebakst og andre søte deiger. Det tilfører ekstra saftighet og volum til baksten. Baker rolig og gir fin struktur på sluttresultat.
Produkter du kan benytte til denne oppskriften
Innhold
hvetemel, vann, sukker, gjær, rapsolje, fullherdet raps- og kokosolje, salt, emulgator (E472e (raps), E471 (raps)), kanel, kardemomme, melbehandlingsmiddel (E300) og smøraroma* *aroma inneholder ikke melk.
Energi Kj/Kcal | 1388/331 |
Fett | 7,5 |
Mettede fettsyrer | 2,9 |
Enumetteded fettsyrer | 2,7 |
Flerumetteded fettsyrer | 1,7 |
Karbohydrater | 56,6 |
Sukkerarter | 16,1 |
Kostfiber | 3,2 |
Protein | 7,7 |
Salt | 0,77 |
Bli inspirert av flere oppskrifter
Baseskalaen
Det kan være vanskelig å bedømme hvor grovt et brød er ut fra utseende. Fastslå grovheten på brødet ved bruk av baseskalen og finn inspirasjon til oppskrifter.