Kokosmakroner

Lag perfekte kokosmakroner til jul som er sprø på toppen og seig inni. Perfekt som gave og perfekt på kakebordet.

Lenke kopiert!

Ingredienser

1000 g Egg
1250 g Sukker
500 g smeltet og helt avkjølt Smør
2000 g Kokosmasse
250 - 300 g Hvetemel siktet
25 g Bakepulver

Arbeidsbeskrivelse

Steketemperatur ca. 200 °C
Steketid Ca. 10 min.

Tips

Pakk 5 kokosmakroner i cellofanpapir og pynt med sløyfe. La posene stå oppå disken som blikkfang. 

Produkter du kan benytte til denne oppskriften

Innhold

Kokosmasse, egg, sukker, smør, hvetemel, bakepulver

Energi Kj/Kcal 2038/485
Fett 35,9 g
Mettede fettsyrer 28,3 g
Enumetteded fettsyrer 3 g
Flerumetteded fettsyrer 0,6 g
Karbohydrater 31,2 g
Sukkerarter 27,5 g
Kostfiber 6,6 g
Protein 6,1 g
Salt 0,44 g

Baseskalaen

Det kan være vanskelig å bedømme hvor grovt et brød er ut fra utseende. Fastslå grovheten på brødet ved bruk av baseskalen og finn inspirasjon til oppskrifter.

 

Se vår baseskala