Kremostknuter bakt med Møllerens base
Kremostknuter er gøy som snacks og passer godt som et on-the-go produkt. Alle kremostvarianter egner seg å tilsette, men bruk gjerne dem med litt smak eller tilsett dine egner krydder eller urter i en nøytral variant. Serveres gjerne lune.
Lenke kopiert!
Ingredienser
1000 g | Vann |
1200 g | Bakemel |
600 g | Møllerens Base |
50 g | Gjær |
7 g | Fint raffinert salt |
500 g | Fyll: Kremost |
50 g | TOPPING: Sesamfrø el. valmuefrø |
Produkter du kan benytte til denne oppskriften
Innhold
hvetemel, vann, kremost (pasteurisert melk og fløte, salt, løk, paprika, dill, hvitløk, stabilisator (johannesbrødkjernemel og guarkjernemel), syrekultur), sammalt hvete, sammalt rug, fullkornsmel havre, gjær, sesamfrø, hvetegluten, salt, rapsolje, tørket surdeig av rug, sukker, maltet bygg, surhetsregulerende middel (E330 og E262), emulgator (E472e og E471), farge (E150a) og melbehandlingsmiddel (E300).
Energi Kj/Kcal | 1125/267 |
Fett | 8,4 g |
Mettede fettsyrer | 3,4 g |
Enumetteded fettsyrer | 0,9 g |
Flerumetteded fettsyrer | 1,9 g |
Karbohydrater | 36,8 g |
Sukkerarter | 1,6 g |
Kostfiber | 4 g |
Protein | 9,3 g |
Salt | 0,9 g |
Bli inspirert av flere oppskrifter
Baseskalaen
Det kan være vanskelig å bedømme hvor grovt et brød er ut fra utseende. Fastslå grovheten på brødet ved bruk av baseskalen og finn inspirasjon til oppskrifter.