Hamburgerbrød med Havrebase m/gresskarkjerner
Møllerens havrebase er et godt utgangspunkt for baking av saftige hamburgerbrød. Brødene får sødmen og næringsverdiene fra havren og er mellomgrove. Havren har i tillegg et høyt innhold av sunt, flerumettet fett. Basen inneholder også gresskarkjerner, som gir en nøtteaktig smak – en fin kombinasjon med en god hamburger. Bruk gjerne havregryn eller havremel som dekor.
Lenke kopiert!
Produkter du kan benytte til denne oppskriften
Innhold
hvetemel, vann, sammalt rug, sukker, sammalt hvete, gjær, havre helkorn, linfrø, solsikkekjerner, salt, hvetegluten, maltet bygg, surhetsregulerende middel (E330 og E262), emulgator (E472e og E471), vegetabilsk olje og -fett (raps, fullherdet raps og kokos), farge (E150a), aroma (smør), enzym og melbehandlingsmiddel (E300). Total andel sammalt mel og hele korn i ferdige hamburgerbrød er 14,5%. Grovhetsskala 23,6 %
Energi Kj/Kcal | 1045/247 |
Fett | 2,8 g |
Mettede fettsyrer | 0,9 g |
Enumetteded fettsyrer | 0,7 g |
Flerumetteded fettsyrer | 0,8 g |
Karbohydrater | 45,6 g |
Sukkerarter | 7,6 g |
Kostfiber | 2,3 g |
Protein | 8,6 g |
Salt | 0,9 g |
Bli inspirert av flere oppskrifter
Baseskalaen
Det kan være vanskelig å bedømme hvor grovt et brød er ut fra utseende. Fastslå grovheten på brødet ved bruk av baseskalen og finn inspirasjon til oppskrifter.