Pepperkaker

Lenke kopiert!

Ingredienser

150 g Brunt sukker
150 g Mørk sirup
150 g Opus 1
450 g Hvetemel siktet
10 g Kanel
6 g Nellik, malt
3 g Kardemomme
3 g Pepper
3 g Allehånde
5 g Natron
50 g Egg

Arbeidsbeskrivelse

Steketemperatur 180 °C
Steketid ca. 7 min

Produkter du kan benytte til denne oppskriften

Innhold

hvetemel, sukker, mørk sirup, vegetabilsk olje- og fett (raps, fullherdet raps og kokos), egg, salt, sukker, emulgator (471 (raps), (E322 (SOYAlecitin))), kanel, nellik, hevemiddel (natron), pepper, kardemomme, allehånde, farge (E160a), naturlig smøraroma, surhetsregulerende middel (E330).

Energi Kj/Kcal 1676/399
Fett 14,2 g
Mettede fettsyrer 6,7 g
Enumetteded fettsyrer 4,4 g
Flerumetteded fettsyrer 2,4 g
Karbohydrater 60,8 g
Sukkerarter 13,1 g
Kostfiber 1,6 g
Protein 6,3 g
Salt 0,4 g

Baseskalaen

Det kan være vanskelig å bedømme hvor grovt et brød er ut fra utseende. Fastslå grovheten på brødet ved bruk av baseskalen og finn inspirasjon til oppskrifter.

 

Se vår baseskala