Polarost bakt med Josefinebase

Bruk Josefinebasen til å bake saftige og myke polarbrød med ost. Polarost smaker godt i seg selv, men passer også perfekt i matboksen med pålegg på. Polarost vil garantert bli barnas favoritt.

Lenke kopiert!

Ingredienser

1000 g Vann
1000 g Bakemel
600 g Josefinebase
200 g Havregryn lettkokte
50 g Gjær
200 g Revet ost
50 g Opus 5
40 g Honning
7 g Fint raffinert salt

Arbeidsbeskrivelse

Eltetid (avh. av utstyr) 2 + 8 min
Deigtemperatur 27 °C
Liggetid 20 min
Deigvekt 80 g
Brødform Flate rundstykker (polarbrød)
Rasketid 45 min.
Skyvetemperatur 220 °C
Skyvetemperatur 200 °C

Produkter du kan benytte til denne oppskriften

Innhold

hvetemel, vann, sammalt hvete, havregryn, hvitOST (pasteurisert melk, syrekultur, salt, mikrobiell løpe), sammalt rug, fullkornsmel havre, gjær, hvetegluten, honning, salt, rapsolje, fullherdet raps- og kokosolje, tørket surdeig av rug, sukker, maltet bygg, surhetsregulerende middel (E330 og E262), emulgator (E472e og E471), farge (E150a), naturlig smøraroma og melbehandlingsmiddel (E300).

Energi Kj/Kcal 1146/272
Fett 6,1 g
Mettede fettsyrer 2,6 g
Enumetteded fettsyrer 1,6 g
Flerumetteded fettsyrer 1,1 g
Karbohydrater 42,4 g
Sukkerarter 2,2 g
Kostfiber 4,2 g
Protein 9,9 g
Salt 0,9 g

Baseskalaen

Det kan være vanskelig å bedømme hvor grovt et brød er ut fra utseende. Fastslå grovheten på brødet ved bruk av baseskalen og finn inspirasjon til oppskrifter.

 

Se vår baseskala