Polarost bakt med Josefinebase
Bruk Josefinebasen til å bake saftige og myke polarbrød med ost. Polarost smaker godt i seg selv, men passer også perfekt i matboksen med pålegg på. Polarost vil garantert bli barnas favoritt.
Lenke kopiert!
Ingredienser
1000 g | Vann |
1000 g | Bakemel |
600 g | Josefinebase |
200 g | Havregryn lettkokte |
50 g | Gjær |
200 g | Revet ost |
50 g | Opus 5 |
40 g | Honning |
7 g | Fint raffinert salt |
Produkter du kan benytte til denne oppskriften
Innhold
hvetemel, vann, sammalt hvete, havregryn, hvitOST (pasteurisert melk, syrekultur, salt, mikrobiell løpe), sammalt rug, fullkornsmel havre, gjær, hvetegluten, honning, salt, rapsolje, fullherdet raps- og kokosolje, tørket surdeig av rug, sukker, maltet bygg, surhetsregulerende middel (E330 og E262), emulgator (E472e og E471), farge (E150a), naturlig smøraroma og melbehandlingsmiddel (E300).
Energi Kj/Kcal | 1146/272 |
Fett | 6,1 g |
Mettede fettsyrer | 2,6 g |
Enumetteded fettsyrer | 1,6 g |
Flerumetteded fettsyrer | 1,1 g |
Karbohydrater | 42,4 g |
Sukkerarter | 2,2 g |
Kostfiber | 4,2 g |
Protein | 9,9 g |
Salt | 0,9 g |
Bli inspirert av flere oppskrifter
Baseskalaen
Det kan være vanskelig å bedømme hvor grovt et brød er ut fra utseende. Fastslå grovheten på brødet ved bruk av baseskalen og finn inspirasjon til oppskrifter.