Rullade med helmiks

En helmiks er helmaks for å enkelt kunne lage en rulladebunn.

Lenke kopiert!

Ingredienser

1000 g Opus 51 Helmix
530 g Vann

Arbeidsbeskrivelse

Steketid 5 - 6 min
Steketemperatur 230 °C

Tips

Fyll kaken med syltetøy, vaniljekrem, karamellsaus el. 

Produkter du kan benytte til denne oppskriften

Innhold

Vann, sukker, hvetemel, heleggepulver, emulgator (E475), melkepulver, hevemiddel (E575, E500, E450a), farge(E160), salt og aroma (vanilje).

Energi Kj/Kcal 1092/258
Fett 3,3 g
Mettede fettsyrer 0,5 g
Enumetteded fettsyrer 0,8 g
Flerumetteded fettsyrer 0,4 g
Karbohydrater 48,5 g
Sukkerarter 27,2 g
Kostfiber 0,7 g
Protein 8,3 g
Salt 0,20 g

Baseskalaen

Det kan være vanskelig å bedømme hvor grovt et brød er ut fra utseende. Fastslå grovheten på brødet ved bruk av baseskalen og finn inspirasjon til oppskrifter.

 

Se vår baseskala