Rustikke brød med Tipo 0
Tipo 0 er ekstra finmalt og egner seg meget godt til rustikk bakst. Baksten er godt følge til salaten eller nytes kun med smør eller en god olivenolje.
Lenke kopiert!
Ingredienser
1000 g | Vann |
1100 g | Tipo 0 |
200 g | Opus Håndverksbakst, grov |
30 g | Salt |
20 g | Olivenolje |
15 g | Gjær (fersk) |
10 g | Hvetesur flytende |
Produkter du kan benytte til denne oppskriften
Innhold
hvetemel, vann, hvetegluten, fermentert hvetemel, vegetabilsk olje (oliven og raps), gjær, surdeig av hvete, sukker, ertefiber, emulgator (E472e, E412) og melbehandlingsmiddel (E300).
Energi Kj/Kcal | 947 kJ/224 kcal |
Fett | 2,4 g |
Mettede fettsyrer | 0,9 g |
Enumetteded fettsyrer | 0,9 g |
Flerumetteded fettsyrer | 0,5 g |
Karbohydrater | 39,4 g |
Sukkerarter | 0,9 g |
Kostfiber | 1,9 g |
Protein | 10,2 g |
Salt | 1,4 g |
Bli inspirert av flere oppskrifter
Baseskalaen
Det kan være vanskelig å bedømme hvor grovt et brød er ut fra utseende. Fastslå grovheten på brødet ved bruk av baseskalen og finn inspirasjon til oppskrifter.