Scones bakt med Fjordbase
Bruk Fjordbase som utgangspunkt for saftige scones. De velsmakene sconesene har et rikt innhold av bær, nøtter og frukt passer perfekt til frokost, lunsj eller mellommåltid.
Lenke kopiert!
Ingredienser
750 g | Vann |
1000 g | Bakemel |
375 g | Fjordbase |
300 g | Smør |
180 g | Sukker |
60 g | Bakepulver |
30 g | Hvetekli |
23 g | Fint raffinert salt |
10 g | Opus Fersk |
5 g | Kanel |
80 g | Tranebær |
80 g | Rosiner |
70 g | Valnøtter |
60 g | Tørkede aprikoser |
DEKOR: Bruk det du ønsker av tørkede frukter, nøtter og frø |
Produkter du kan benytte til denne oppskriften
Innhold
hvetemel, vann, smør (fløte, salt, syrekultur, vitamin D), sukker, sammalt hvete, sammalt rug, tranebær, rosiner, valnøtter, hevemiddel (E450, E500), aprikoser, maltede hveteflak, salt, hvetekli, helkorn havre, solsikkekjerner, hvetegluten, kanel, maltmel av bygg, rapsolje, melbehandlingsmiddel (askorbinsyre)
Energi Kj/Kcal | 1413/337 |
Fett | 12,9 g |
Mettede fettsyrer | 5,9 g |
Enumetteded fettsyrer | 2,8 g |
Flerumetteded fettsyrer | 1,1 g |
Karbohydrater | 46 g |
Sukkerarter | 12,8 g |
Kostfiber | 3,9 g |
Protein | 7,3 g |
Salt | 2,18 g |
Bli inspirert av flere oppskrifter
Baseskalaen
Det kan være vanskelig å bedømme hvor grovt et brød er ut fra utseende. Fastslå grovheten på brødet ved bruk av baseskalen og finn inspirasjon til oppskrifter.