Surdeigsbaguette med Håndverksbakst
Et alternativ til klassise hamburgerbrød er baguetter som deles opp i egnede stykker og fylles med saftig innhold, enten det er kjøtt, fisk eller tilpasset veganere.
Lenke kopiert!
Ingredienser
1000 g | Van |
1000 g | Hvetemel siktet |
200 g | Opus Håndverksbakst, grov |
30 g | Salt |
20 g | Olivenolje |
15 g | Gjær (fersk) |
10 g | Hvetesur flytende |
10 g |
Produkter du kan benytte til denne oppskriften
Innhold
Siktet hvetemel, vann, hvetegluten, fermentert hvetemel, sukker, ertefiber, salt, vegetabilsk olje (oliven og raps), gjær, surdeig av hvete, maltekstrakt av bygg, emulgator (E472e, E412), enzymer og melbehandlingsmiddel (E300).
Energi Kj/Kcal | 930 kJ/220kcal |
Fett | 2,9 g |
Mettede fettsyrer | 0,8 g |
Enumetteded fettsyrer | 1,0 g |
Flerumetteded fettsyrer | 0,6 g |
Karbohydrater | 36,8 g |
Sukkerarter | 1,4 g |
Kostfiber | 2,0 g |
Protein | 10,7 g |
Salt | 1,5 g |
Bli inspirert av flere oppskrifter
Baseskalaen
Det kan være vanskelig å bedømme hvor grovt et brød er ut fra utseende. Fastslå grovheten på brødet ved bruk av baseskalen og finn inspirasjon til oppskrifter.