Vaniljekrem

Vaniljekrem smaker godt som fyll i kaker og boller. Opus vaniljekrem er en kaldrørt vaniljekrem. Produktet røres ut i vann og gir en bake- og frysestabil krem. Kremen er passe stiv for sprøyting, ligger fint i bakverket og har en jevn snittflate.

Lenke kopiert!

Ingredienser

400 g Vaniljekrempulver (73)
1000 g Vann

Arbeidsbeskrivelse

Tips

Ønsker du en litt stivere og mer fyldig vaniljekrem? Tilsett pisket krem i vaniljekremen. 

1 kg kremfløte piskes til krem, røres sammen med 500 g stivpisket vaniljekrem.

Produkter du kan benytte til denne oppskriften

Innhold

Vann, sukker, modifisert stivelse (E1414), melkepulver, rapsolje, fullherdet raps- og kokosolje, fortykningsmiddel (E401), salt, emulgator (E471), farge (E160a og E101), aroma (vanilje).

Energi Kj/Kcal 484/114
Fett 1,4 g
Mettede fettsyrer 1,3 g
Enumetteded fettsyrer 0,7 g
Flerumetteded fettsyrer 0,2 g
Karbohydrater 23,9 g
Sukkerarter 17,3 g
Kostfiber 0,4 g
Protein 1,4 g
Salt 0,26 g

Baseskalaen

Det kan være vanskelig å bedømme hvor grovt et brød er ut fra utseende. Fastslå grovheten på brødet ved bruk av baseskalen og finn inspirasjon til oppskrifter.

 

Se vår baseskala